Groen?

Wij zijn niet groen… Ons bedrijf onderneemt niet in een heel groene bedrijfsomgeving. Daar zijn wij ons maar heel goed van bewust. En juist die bewustwoording heeft ons aan het denken gezet: ‘hoe kan dat anders?’ Kunnen wij daar iets mee?

Toeval bestaat niet. Daar geloven wij niet in. Dus hoe leuk is het dat Sjoerd van Dijk van Bloom your message juist op zo’n moment contact opneemt? We zijn in gesprek gekomen en werden zo enthousiast van zijn verhaal, dat wij spontaan de bloeipotloden in alle smaken en soorten hebben besteld. De potloden zijn voorzien van onze eigen slogan: “Freselijk goed, verdraaid beter!” en er gaat geen bestelling meer de deur uit zonder een potlood!

Het is een klein gebaar, we helpen een heel klein beetje aan het vergroenen van onze planeet, maar iedere stap is er één.

Meer info om te zien hoe jouw bedrijf groener kan worden? Kijk even hier: https://bloom-yourmessage.nl/nl/ of neem contact op met Sjoerd.

#freselijkgoed #verdraaidbeter #bloompost #bloeipotlood #bloeipapier #milieu #groen #verbeteren #verbeterdewereld #beginbijjezelf #metaal #metaalindustrie #industrie #vervuiling #verbetering #bloemen #kruiden #smaken #vrouwenindemetaal #werkenindemetaal #werkenindetechniek #vrouwentechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *