Staalkabel klem

StaalkabelklemmenMottoMaterialen

Als je werkzaam bent in de scheepvaart en staalindustrie, weet je dat het vlechten van staalkabels niet altijd gemakkelijk verloopt. Zelfs met hulpstukken kan het nog steeds onveilig zijn. Daarom hebben wij staalkabelklemmen ontwikkeld die het vlechten van staal veiliger maken. Onze klemmen zijn ontworpen om stevig vast te zitten en zijn bestand tegen zware omstandigheden. Ze zijn geschikt voor zowel dunne als dikke kabels en zijn voorzien van handige handvatten voor gebruik met een heftruck.

We bieden verschillende maten klemmen aan, die geschikt zijn voor diverse diameters. Daarnaast hebben we reparatiesets ontwikkeld waarmee je de levensduur van de klemmen kunt verlengen. Bij ons koop je een betrouwbaar product voor een veilige werkomgeving.

Voor meer informatie over onze staalkabelklemmen of andere producten kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-0160698 of bezoek onze contactpagina.

Of besteld deze direct online!

Ons motto ‘freselijk goed, verdraaid beter’ voeren we tot in de puntjes door. We zijn flexibel en werken tot op een honderdste nauwkeurig. We streven altijd naar perfectie, zelfs als dit betekent dat we tot in de late uurtjes moeten doorwerken!

Onze producten worden gecontroleerd op maten inclusief toleranties, en verlaten de werkplaats niet zonder te zijn ontbraamd. Bij ons zul je geen verwondingen oplopen als je een product oppakt!

  • Bij ons vind je alles onder één dak voor al jouw draai- en freeswerk.
  • We leveren jouw draaiwerk braamvrij – geen scherpe randen!
  • We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Is een product niet naar wens? Dan beginnen we opnieuw.
Staalkabelklemmen Flyer Voorkant
Staalkabelklemmen Flyer Achterkant

Alle staalkabelklemmen worden geleverd inclusief rapportage van TNO. De klemmen kunnen worden geleverd in de onderstaande materialen

  • RVS
  • Staal