staalkabelklemmen

StaalkabelklemmenMottoMaterialen

Als je werkzaam bent in de scheepvaart en staalindustrie dan weet je dat het vlechten van staalkabels niet altijd even soepel gaat. Met hulpstukken gaat het al beter, maar nog steeds niet altijd veilig. Daarom hebben wij staalkabelklemmen ontwikkelt waarmee je op een veilige manier staal kunt vlechten. Deze klemmen kunnen niet zomaar losschieten en ze kunnen ook nog tegen een stootje! Voor dunne kabels, maar zeker ook voor de dikkere kabels. Hierbij bevestigen we een handig handvat zodat de kabels met behulp van een heftruck gevlecht kunnen worden.

Omdat we hebben verschillende maten klemmen ontwikkeld hebben, kunnen deze voor diverse diameters gebruikt kunnen worden. Daarnaast hebben we reparatiesets ontwikkeld die gebruikt kunnen worden om de gebruikstijd van de klemmen te verlengen. U koopt bij ons een betrouwbaar product voor een veilige werkomgeving.

Voor meer informatie over de staalkabelklemmen of een ander product kunt u contact opnemen op telefoonnummer 085-0160698 of via onze contactpagina.

Ons motto: ‘freselijk goed, verdraaid beter’ voeren wij tot in de puntjes door. Wij zijn flexibel en werken tot op een honderdste nauwkeurig. Wij gaan altijd naar perfectie. Ook al betekent dit dat wij tot in de nachtelijke uurtjes door moeten werken!

Onze producten worden gecontroleerd op maten inclusief toleranties, al deze er zijn. Daarom verlaat een product de werkplaats niet zonder te zijn ontbraamt. Bij ons geen verwondingen als je een product oppakt!

  • Eén adres voor al jouw draaiwerk en freeswerk
  • Braamvrije levering van jouw draaiwerk – geen scherpe randen!
  • Wij zijn pas blij als jij dat óók bent. Product niet naar wens? Dan beginnen we opnieuw

Alle staalkabelklemmen worden geleverd inclusief rapportage van TNO. De klemmen kunnen worden geleverd in de onderstaande materialen

  • RVS
  • Staal